Paljon uutuuksia ja lisää tulossa 

Paljon erilaisia ihastuttavia sormuksia Hopeoitu kukkasormus

Sormusvalikoimassa runsaati erilaisia ihastuttavia sormuksia moneen makuun. Hinnat alkaen 4,90 

Hopeiset zirkoni korvakorut Paljon kauniita hopeisia ja hopeoituja korvakoruja

Arkikoruvalikoimassa ihania hopeisia ja hopeoituja zirkonikoristeisia korvakoruja. Löytyy sekä nappeja että roikkuvia korvakoruja ja hinnat alkaen 2,90 pari. Löytyy avain, sydän, perhonen, lehti, kissa, ympyrä, pisara, lotuskukka ja montaa muuta mallia. 

Valkoinen pitsikaulakoru Kaunis pitsikaulakoru

Kauniita pitsikaulakoruja vaikka kesämorsiamelle. Valikoimasta löytyy myös ihastuttavia mustia pitsikaulakoruja. Hinnat alkaen 5 euroa. Käy katsomassa ja ihastu. 

Neonpinkit tuplapallo korvakorut Neonpinkit tuplapallo korvakorut

Tyylikorujen tuplapallo korvakorujen hinnat 1,50 - 3,50 euroa pari ja värivalikoima runsas.

Pinkki kaulakoru Pinkki kaulakoru

Paljon kauniita kaulakoruja, tätäkin kaulakorua saatavana usean värisenä. Verkkokaupan kaulakorujen hinnat eurosta ylöspäin. Tervetuloa tutustumaan.

"Toivo"-korvakorut "Toivo"-korvakorut

Kesä- ja arkikorvakoruissa uutuuksia. Osta vaikka nämä Toivo = Hope korvakorut osoittaaksesi tukea kaikille jotka sitä tarvitsevat. Valikoimastani löytyy korvakoruja joka tilanteeseen. Hinnat alkaen 1 €.

Raskaus- /imetyskoru myös Angel Caller Angel caller riipus

Bola korut / Angel caller osiosta löydät monenlaisia onttoja riipuksia, joiden sisälle voit laittaa helisevän tai pimeässä hohtavan bolapallon tai bolasydämen. Näiden helisevien bolakorujen uskotaan kutsuvan enkeleitä. Kun odottava äiti pitää bolakorua vatsakumpunsa päällä, niin vauva kuulee vaimean  helinän. Valkoimassa yli 20 erilaista bola korua. Käy tutustumassa.

Kolikkokukkaro pöllöt Pöllöt kolikkokukkaro

Valikoimassa monenlaisia kolikkokukkaroita. Myös isompia kokoja vaikka meikkipussiksi. 

Kerroskaulakoru Kerroskaulakoru

Kaulakoru valikoimasta löytyy paljon erilaisia koruja. Kerroskaulakoruissa on eri aiheisia kokonaisuuksia. Lisäksi ihania sydän riipus kaulakoruja sekä juhlavampia helmikaulakoruja. Katseet kiinniittyy iso kaulakoruun ja se piristää kivasti muuten arkista asua. Kaulakoru valikoimasta löytyy koruja jo eurosta alkaen. 

Platinoitu zirkoni sormus Platinoitu zirkoni sormus

Sormusvalikoima on täynnä mitä ihastuttavampia hopeoituja, platinoituja, kullattuja, ruusukullattuja tai rhodiuspäällystettyjä sormuksia. Hinnat vain 3-5 euroa. Näyttävät aivan aidoilta, eikä harmita jos menee vaikka hukkaan sillä hinta todella edullinen. Käy tutustumassa valikoimaani ja ihastu.

Särölasi rannerengas Särölasi rannerengas

Verkkokaupassani paljon erilaisia rannekoruja: särölasista, keinomokkanahkaisia, lasihelmistä tehdyjä, kullattuja ja hopeoituja. Hinnat 2-10 euron välillä. Löytyy moneen menoon ja monen värisiä. Käy tutustumassa.

BB korvakorut BB korvakorut

Luo pirteyttä syksyyn värikkäillä korvakoruilla. Näitä tuplapallo korvakoruja on saatavana myös oranssin, pinkin, harmaan ja sinisen värisinä. Hintakaan ei ole paha vain 2€/pari. Osta vaikka useamman väriset ja vaihda asusi tai mielialasi mukaan.

Kimaltavat BB korvakorut Kimaltavat BB korvakorut

Juhlaan kimaltavat kahvin ruskeat tuplapallo korvakorut. Hinta vain 3€/pari. Saatavana myös pinkin, valkoisen, sinisen ja hopeanvärisenä. Löytyy juhlatyylin korvakoruista. Pääset tuotteeseen myös klikkaamalla kuvaa

Iso metallinen huivikoru, jossa keskellä lila koriste. Todella näyttävä koru. Joko huivikoruun tai kaulakoruun. Nyt hintaan 5€. Löytyy huivikorut ja tarvikkeet osiosta. Pääset tuotteeseen myös klikkaamalla kuvaa.

Kaunis riipus kaulakoruun tai huivikoruun. Vain 4,50 €. Löytyy huivikorut ja tarvikkeet osiosta. Pääset tuotteeseen myös klikkaamalla kuvaa.

Muodikkaat korvanapit vain 3€ pari. Löytyy luonnonvalkoisena, mustana, harmaana, viininpunaisena ja vaaleanpunaisena. Klikkaamalla kuvaa pääset luonnonvalkoiseen korvanappiin.

Kauniit gootti- tai romanttistyyliset korvakorut 5€/pari

Mustaa pitsiä jossa satiininen ruusu. Ihastuttavat. Vain 5€/pari

Kauniit vaaleat pitsikorvakorut. Tyyli jälleen goottilainen/romanttinen. Vain 5€/pari.

Rannekoru keinomokkaa. Rannekorua löytyy sinisenä, mustana, turkoosin värisenä ja kullan/vaalean värisenä. Vain 4,50/kpl. Neppari kiinnitys.

Lisätty ostoskoriin