Verkkokauppa on etäkauppaa ja siihen pätevät etäkaupan säännöt. Noudatan näitä sääntöjä toiminnassani. Halutessasi voit tutustua säädöksiin sekä oikeuksiisi tarkemmin esimerkiksi kuluttajaviraston sivuilla. Pidätän oikeuden loppuunmyyntiin ja virheelliseen varastosaldoon.

Tuotteiden hinnat
Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.

Toimitusmaksu
Toimitusmaksu on 4,20 euroa alle 35 euron ostoksissa. Yli 35 euron ostokset postimaksutta. Voit valita myös Smartpostin ja Matkahuollon pakettitoimitukset. Nouto on aina ilmainen. Uutuutena toimitukset myös Eurooppaan jolloin toimitusmaksu priority kirjeeseen 5,90 ja pakettiin 19,90. Veloituksettoman toimituksen raja Eurooppaan on 100 euroa.


Toimitustapa ja toimitusaika
Kaikki tuotteet suoraan varastosta ja ne toimitetaan 2-4 päivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteet toimitetaan postitse tai Matkahuollon kautta. Pienet tilaukset lähetetään pääasiassa kirjeinä, halutessasi tuotteet voidaan lähettää pienessä paketissa seurantakoodilla. Toimitukset myös postin plussamerkillä, jolloin toimitus kahdessa arkipäivässä. Plussatoimituksen hinta vain 1 euron kalliimpi kuin normaali kirje. Tyylikorut ei vastaa postin tai matkahuollon kadottamista lähetyksistä


Tuotteen palautusoikeus
Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Ostaja vastaa palautuskuluista. Korvakoruilla ei ole palautusoikeutta johtuen hygieniasyistä, koska palautettua tuotetta ei voi myydä uudelleen (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4). Tuote tulee palauttaa tuotepakkauksessa, käyttämättömänä ja myyntikelpoisena. Myöskään asiakkaan toivomuksesta muokattuja koruja ei voi palauttaa. Ota yhteyttä sähköpostitse ennen palautustapausta tyylikorut@gmail.com . Jos asiakkaan lähettämä asiakaspalautus katoaa asiakaspalautuksen yhteydessä, en korvaa vahinkoa tai korvaa palautettuja tuotteita, ellei palautusta ole lähetetty kirjattuna tai lähetystunnuksilla seurattavana postina. Ota yhteyttä Postiin mikäli palautuksesi katoaa. Huom. En lunasta postiennakkona lähetettyjä palautuksia.

Tietosuoja

Sitoudun kunnioittamaan yksilön- ja tietosuojaa ja käsittelen henkilötietoja vastuullisesti henkilötietolain asettamissa puitteissa. Pyydän henkilötietoja vain omaa asiakasrekisteriäni varten, en luovuta tietoja ulkopuoliselle.

Rekisteriseloste

Henkilökuntalain 10 mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Tyylikorut, Simeonintie 12, 28840 PORI Y-tunnus 2688397-2.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Asiakastietojen ylläpito asiakassuhteiden hoitoa varten.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä: Asiakasrekisteri sisältää henkilöistä seuraavia tietoja: nimi- ja osoitetiedot, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen sekä tiedot ostotapahtumista.

Tietojen luovutus: Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin suojaus: Rekisteri on suojattu ja ainoastaan Tyylikorun henkilöstön käytettävissä.

Lisätty ostoskoriin